Brief over corona

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Zondagmiddag heeft de regering besloten dat alle scholen vanaf maandag 16 maart, gesloten zijn tot en met 6 april. Dat betekent dat uw kind thuis moet blijven. Wij begrijpen dat dit veel van u vraagt. Voor de komende week zijn wij nog niet in staat om onderwijs op afstand te verzorgen. Deze week zullen wij gebruiken om ervoor te zorgen dat vanaf 23 maart er een aanbod is voor onze leerlingen.

Opvang Bent u werkzaam in een cruciale functie (zie ook deze lijst die op de site van de RIVM staat)? En u bent niet in staat opvang te realiseren? Indien uw kind geen klachten heeft, mag uw kind wel naar school komen. Wij zorgen voor opvang, binnen onze mogelijkheden.

Stuur in dat geval direct een mail naar de directeur van de school. Doe dit uiterlijk morgenochtend voor 8 uur.

We horen ook het liefst zo snel mogelijk op welke dagen de komende drie weken u gebruik moet maken van onze opvang.

We volgen de landelijke berichtgeving intensief. Waar nodig zullen wij onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de directeur. Twee keer per week zullen we u in elk geval informeren over de ontwikkelingen.

We wensen u de komende tijd sterkte toe, het is voor iedereen een lastige tijd.

Meer info

Het RIVM en de GGD geven op hun website antwoord op veel gestelde vragen, ook specifiek voor het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast kun je bellen met het landelijk telefoonnummer waar je met vragen over het coronavirus terecht kunt: 0800-1351.

Wanneer de scholen vragen hebben over bepaalde situaties wordt de GGD gebeld en volgen wij het advies van de GGD op.

Op SchoolWapps komt alle nieuwe informatie te staan.
Kunt u niet in SchoolWapps komen? Neem dan contact op met Priscilla. p.ruijmgaart@stichtingschool.nl