Weer bij elkaar!

Geplaatst op donderdag 10 september 2020

Na vele jaren als school op twee locaties te hebben gezeten, zijn we dit jaar als met alle groepen gestart op onze oorspronkelijke locatie, Tjalk 29-41 . Daarvoor is er de afgelopen periode enorm veel werk verzet. Intern verhuizen met de groepen van de onderbouw en GO!, het plaatsen van een bijgebouw en de verhuizing van het meubilair en alle materialen van de bovenbouw. Zo langzamerhand zijn alle dozen uitgepakt, de kasten ingeruimd en hangt en staat alles op z’n plek.

Voor ons is het ontzettend fijn om weer bij elkaar te zijn. Maar ook de leerlingen vinden het leuk, ook al is het soms best een beetje wennen. En voor de ouders is het prettig dat hun kinderen op dezelfde locatie naar school gaan.

Samen met de medewerkers van GO! kijken we natuurlijk uit naar onze nieuwbouw, waarin we als IKC verder zullen gaan.

Ondertussen houden we ons aan de Covid richtlijnen. Sommige dingen zijn anders dan anders, best jammer en soms ook wat “kaal”, maar we weten waarvoor we het doen. We zijn dan ook blij met het begrip en de medewerking van de ouders!