Opvang (TSO en BSO)


Voorschoolse- en naschoolseopvang. (VSO en BSO)

gokinderopvang-rgb-e1427282609790De voorschoolse- en naschoolse opvang (buitenschoolse opvang) wordt verzorgd door de Go-kinderopvang. GO heeft sinds schooljaar 2014-2015 meerdere ruimten in het gebouw onderbouw in gebruik. Eén ruimte voor peuterspeelzaalgebruik en één ruimte voor de buitenschoolse opvang. (BSO) Wat betreft de buitenschoolse opvang komt GO met een aanbod komen voor zowel voor- als naschoolse opvang. De school is vanaf 07:30 uur geopend. Verzoeken van ouders om hun kind om 08:00 uur te mogen brengen, verwijzen we door naar GO. Uiteraard zijn aan de voor- en naschoolse opvang kosten verbonden.

Klik hier voor meer (contact)informatie over BSO Schip Ahoy, gevestigd op de onderbouwlocatie.

Tussenschoolse opvang. (TSO)
De tussenschoolse opvang, beter bekend als “de overblijf”, is ondergebracht bij ‘Stichting de Tussentijd’. Deze stichting is gelieerd aan de SKL. Deze stichting is in staat om meer kwaliteit en continuïteit te bieden, zeker ook in de toekomst, dan de school. De groepen zijn kleiner en alle vrijwillige medewerkers zijn (verder) geschoold. De TSO heeft in samenwerking met de school afspraken opgesteld om de overblijf zo gestructureerd en veilig mogelijk te laten verlopen. Meer informatie over stichting “de Tussentijd” vindt u hier.

Er wordt tijdens het overblijven geen drinken (meer) verstrekt. Let op! U dient zelf zorg te dragen voor drinken bij de lunch van uw kind.

Contact.
Voor meer informatie, aan- of afmelden, kunt u contact opnemen met Patricia Cherrat-van Born (coördinator TSO) op telefoonnummer: 06-81480745. Dit nummer is tussen 08:00uur en 10:00uur bereikbaar. Ook kunt u per e-mail contact opnemen: p.cherrat@stichtingdetussentijd.nl. De contactgegevens zijn voor zowel onderbouw als bovenbouwlocatie beschikbaar.

Voor het aanmelden bij de TSO kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Mocht u een wijziging door willen geven, dan kan dit door middel van het wijzigingsformulier. Blijft uw kind incidenteel over? Dat kunt u nu ook online doorgeven bij De Tussentijd!tussentijd