ICT / Website

De Tjalk beschikt over 1 ICT-coördinator te weten Bas van Breenen. De kerntaak van de ICT-coördinator is het begeleiden en coördineren van ICT-toepassingen in de school. Het gaat hierbij zowel om advies bij het gebruik van ICT in het onderwijs als (advies bij) de aankoop van hardware, software en het uittekenen van een intern netwerk.

Daarnaast hebben we een website beheerder. Deze is verantwoordelijk voor het plaatsen van de informatie op de website en zorgt ervoor dat de Tjalkpost zes-wekelijks op de website geplaatst wordt. Daarnaast beheert zij (met het team) het actuele nieuws.

De website wordt regelmatig geüpdatet. Als bronnen gebruiken we naast de Tjalkpost de kopij die we van leerkrachten, leerlingen en ouders krijgen.

Heeft u opmerkingen, suggesties of bruikbaar materiaal, dan is dat welkom!websitecommissie

Veel gestelde vragen omtrent de beveiliging van onze website
 
(Informatie vanuit Stichting SchOOL om uit te leggen hoe de beveiliging voor onze website geregeld is.)
 
V: Zijn jullie websites beveiligd? 
A: Ja, alle Stichting SchOOL-sites zijn voorzien van een beveiligde HTTPS verbinding. 
 
V: Hoe kan ik zien dat jullie website veilig is? 
A: Dit is per browser verschillend. Bij Chrome staat naast het webadres een groen slotje met de tekst “Veilig”. In Firefox alleen een groen slotje. Bij Internet Explorer en Edge een grijs slotje. 
 
V: Hoe is de veiligheid voor jullie site geregeld? 
A: De sites zijn voorzien van een “Let’s Encrypt” TLS certificaat. Dit certificaat zorgt er voor dat de gegevens veilig, doormiddel van encryptie (versleuteld) worden verzonden tussen de website en de computer van de bezoeker.